Ferietid

By Louise Rahbek
on July 04, 2017
With 0 Comments

Det er juli - det er sommertid, i hvert tilfælde på kalenderen.... 

For mig er sommerferie = sommerhus og ture i min vintage campingvogn. Også i år er det planen at dyrke begge dele. 
Vores sommerhus ligger i Småland. Sidste sommer var ALTinteriør forbi og lavede en flot reportage fra huset. Bladet kan købes hele juli 2017.


Fra stuen 


Lidt mere fra stuen


Og den gamle entre med trappen til første sal
(ALTinteriør - Tekst Christina B Kjeldsen Foto P. Wessel)


Vores hus ligger på en vild naturgrund, så det er nemt at slappe af, der skal ikke passes ret meget i haven. Blomsterne er vilde og der findes masser af blåbær, skovjordbær og kirsebær.


Ungerne har lavet en "hemmlig" hule i træet. Den er så tilpas stor at man kan tage sin sovepose med og tage en middagslur i hulen. 

Hvis vejret viser sig at blive rigtigt dårligt i sommerhuset, finder vi et andet sted og kører derhen i campingvognen. Måske vi bliver nødt til at køre sydpå i år, hvem ved?


Sidste år blev det til skønne ture i den svenske natur. 


Maden bliver tilberedt over bål. Der er ikke noget mere afslappende end at sidde og glo ind i flammerne på en dejlig sommeraften 


Opvasken klares nemt af de mindste


Så kan vi voksne få en drink imens.


Skoven byder bl.a. på mangle lækre svampe


Det meste interiør i campingvognen er blomstret 

RIGTIG GOD SOMMER TIL ALLE

 

 

 

 

 

På en lyserød sky

By Louise Rahbek
on June 06, 2017
With 0 Comments

Nogle gange er der bare nogle farver som fascinerer en.... Lige nu er jeg rigtig glad for lyserød. Det har jeg sådan set været længe - Else Schneiders logo er f.eks lyserødt, men jeg har købt en del lyserøde ting ind til butikken. Jeg synes det lyserøde ser rigtigt fint ud med mange af de mørke og lidt tunge ting jeg ellers er forfalden til. Det giver en god kontrast. 

Lyserøde flamingoer i alle størrelser og udformninger - de kan være et sjovt indslag eller give et eksotisk islæt i indretningen - og ikke mindst noget at tale om.... En "samtale-genstand" 

Lige nu overvejer jeg at male nogle af væggene i forretningen "Else Schneider-lyserød" for at gå hele vejen. Og sætte dette bordspejl på et fint sminkebord og så er der jo ikke et øje tørt.....

Spejl 1.500 kr 

Hvis vi maler væggen vil det komme til at se ca sådan her ud:

Denne opsats vil virkelig være flot på sommerbordet.....
2.100kr 

Her har vi fyldt en stor flot campagnekøler med lyserøde blomster.
3.000kr

Denne skammel i messing og lyserødt polster er bare fantastisk.
2.800kr

Lyserød baggrund og flotte pasteller. De fine kopper fås i lyserød, gul og lilla - 75 kr pr stk.

Kig forbi butikken og se nærmere på alt det lyserøde. 

SLUT

 

 

 

Så kom sommeren!

By Louise Rahbek
on May 29, 2017
With 0 Comments

Så kom sommeren, og det passede lige med at Politiken var forbi og lave et interview til deres tillæg "Design", som i søndags handlede om udeliv. De var forbi til en snak og en kop kaffe i min vintage campingvogn. Snakken kom langt omkring. Vi talte bl.a. om det at køre på ferie i en temmelig primitiv campingvogn og hvordan det netop bliver en stor luksus. Og om hvordan genbrug er en livsstil og en holdning man kan give videre til sine børn. Og om hvordan gamle ting og sager bare har en "sjæl" som er svær at finde i nyproducerede ting. Ja, så vi kom langt omkring.... Lad os se hvor langt campingvognen kommer til sommer, hvor det er planen at køre til Paris..... Men lad os nu se.....

NYHEDER


Vi har fået nogle rigtig fine lamper i butikken - så kom endelig forbi! 
Bl.a. disse flotte Art Deco lamper - meget flotte detaljer - og også i den dyre ende.... 

6.000kr pr stk

Og så bliver jeg aldrig træt af muslingelampen, synes bare den har så fin en form! 


Den ligger i webshoppen og koster 2.800kr 

Sidste uge var en kort uge pga af Kristi Himmelfart, men det gav jo så en ekstra solskinsdag i haven.... Den er bare så fin lige nu! Med alle blomsterne og alt skvalderkålen! 

Min flotte mintgrønne havebænk er købt hos Smukt Brugt på Amagerbrogade. 
Og så passer den fint med mit Berliner bord som næsten har samme farve.

Og træ-pæonen får lov til at slutte af - den holder så få dage, så det er bare med at lade billedet stå lidt.... ;-)

SLUT

 

 

LOPPE DELUXE på TV2 // Magasinet RUM

By Louise Rahbek
on May 17, 2017
With 0 Comments

ELSE SCHNEIDER I MEDIERNE
Vi er heldige! I denne måned er vi omtalt i flere magasiner. Både Magasinet RUM og de nyeste skud på stammen af indretningsmagasiner LOPPE DELUXE og i aften bliver vi endda også vist på TV2. Mere om alt det, på dette indlæg.....

Så er det i aften kl 20.50 på TV2, at Lise fra Vintage415 og jeg kan opleves på slap line i kampen mod Hold Vest!
Vi bliver sluppet løs på et loppemarked i Ballerup med 4.000 kr på lommen. På to timer skal vi købe ind for pengene og i løbet af de næste 14 dage sælge varerne igen -og helst med en bedre fortjeneste end Hold Vest! 

 

For at skabe blikfang og tiltrække mange mennesker vælger vi at tage min vintage campingvogn med ind på Kgs. Nytorv en lørdag i august og sælge løs af vores indkøb.
Det vakte opsigt med den fine gamle campingvogn lige foran D'Angleterre!!!

Om vi vinder? Det må I se i aften! 

 

LOPPE DELUXE MAGASIN
I forbindelse med den nye sæson Loppe Deluxe på TV2 er der udgivet et flot magasin med samme navn: LOPPE DELUXE.

Journalist Christina B. Kjeldsen og fotograf P. Wessel har været forbi for at høre mig fortælle om mit bedste vintagefund, nemlig den fine gamle campingvogn, som vi har med på Kgs. Nytorv.


I bladet fortæller jeg om GLAMPING!
Men hvad er Glamping? 
Ordet GLAMPING er sammensat af glamour og camping – så det siger vist alt..... Glamping er en luksuriøs form for camping. Her skal der ikke tænkes i praktisk tøj, plastickopper, plastictallerkner, eller andet letvægts udstyr! Her går vi all in og giver den fuld gas på luksus udstyr og tilbehør - på alt dekadent, glamourøst og blomstret!!!

 

 

Der skal ikke spares på krystalglas og kandelabre og der bliver da også af og til kigget lidt ekstra, når vi pakker ud og sidder og spiser med hvid dug og høje glas..... 

 

Magasinet RUM 
I Maj udgaven af indretnings magasinet RUM har de fokus på Living Room. I den forbindelse var Pernille Vest forbi min stue og få en snak om hvordan den er indrettet. 

 

Ligefor tiden er jeg rigtig glad for palmer og plys! For et lille års tid siden var vi heldige at få fingrene i den buede sofa og to matchende stole. Egentlig var de købt med henblik på butikken, men de blev kørt direkte hjem i stuen! Og der står de endnu! Til gengæld er den flotte flamingo nu kommet med ind i butikken. Den har pyntet fint hjemme ved mig, men det vil også være ærgerligt, hvis den går i stykker fordi en af ungerne kommer til at vippe til den. Nu nyder jeg den i butikken, så længe det varer!!! Tænker at det ikke kan vare længe før den bliver solgt! 

 

NYHEDER I WEBSHOPPEN

Vi har i løbet af de sidste dage lagt flere nyheder i webshoppen.
Se bl.a. denne fine plysstol med lækre frynser! 2.500kr 

SLUT

 

 

 

 

Velkommen til Else Schneiders Vintage Shop Blog

By Louise Rahbek
on May 16, 2017
With 0 Comments

Velkommen til Else Schneiders Vintage Shop Blog


Her vil du fremover kunne følge livet i og omkring butikken Else Schneider, der er beliggende i Bredgade 73 i det gamle Frederikstadens Apotek. Den fysiske butik har snart været åben i lidt over et år. Butikkens åbningstider er torsdag og fredag fra kl 12-17.30 og lørdag fra 12-15. 
Butikken er altid fyldt med fine, dekadente ting og sager til dit hjem, i en god blanding af antikke ting, dansk design, messing og andet "bling", sat sammen på en interessant måde, der giver indretningen et tvist. 
Jeg, Louise Rahbek, som ejer butikken, er "den ægte" Else Schneiders barnebarn. Jeg valgte at opkalde butikken efter min mormor, fordi jeg er særligt inspireret af den stilart som min mormor indrettede sig i, nemlig Art Deco, og den måde hun levede på.
Min mormor købte kvalitet og pæne ting til sit hjem som hun passede godt på. Hun rensede, ompolstrede og plejede sine ting godt og havde de samme møbler nærmest hele livet. Den tanke kan jeg godt lidt. At passe på tingene, genbruge og ikke bare købe nyt og nyt hele tiden. Jeg finder fine gamle sager på auktioner og markeder rundt omkring i Europa giver dem en fin plads i butikken. 


Nye Varer 


I den sidste tid har jeg fået mange gode varer ind. Bla denne skønne porcelænsflamingo - som har boet lidt hjemme ved mig selv - men som jeg var bange for skulle gå i stykker, så derfor er den kommet med i butikken. Den står til 8.000kr 


 

Eller hvad med denne fine taburet til 2.800? 

 


Den købte jeg i forbindelse med optagelserne til den næste sæson af "Sæt Pris på dit Hjem" hvor vi var ude i et fint hjem i Jylland og købe lækre ting. 
Disse optagedage er laaaange og intense, men heldigvis rigtig sjove og spændende. Jeg har nydt det!


 


The dream team - med Felix Smith som den gode vært! 

 


Laura fra Smukt Brugt og jeg lavede en tur ud af det og kørte rundt og købte ind dagen inden vi skulle være klar med optagelser i Grindsted.

 


Og fotografen skulle prøve at få os til at holde op med at grine.......

Lidt af det nye i butikken i Bredgade 73, Kbh 


 

Kæmpe tiger - H 85 cm L 45 cm 6.500kr

 


Er det ikke fint? Øreclips i emalje 350kr - Broche krystal stor 450kr - Broche slebet glas lille 185 kr - Broche med kaninpels og slebet glas 185kr - Porcelænsfigur som nålepude fra 20'erne - Stående 425kr - siddende 375kr 

 

SLUT

 

 

 

Cart Summary

Din kurv er tom