Den nye Sommer Shop

Posted by on

Pyha... der skulle en del knofedt til for at omdanne 80'er campingvognen til noget der kunne ligne en butik! Men med hjælp fra familien lykkedes det! 

 

Jeg har gået og kigget efter et butikslokale i Ærøskøbing, men det er svært at få fat i, så jeg besluttede at lave min egen butik i stedet. Jeg søgte efter en gammel campingvogn, gerne fra 80'erne da de typisk er rummelige og mere firkantede end de helt gamle. Jeg ville heller ikke kunne nænne at ødelægge en helt gammel vogn, men det hvide plastik laminat som denne vogn var bygget op af, var det ikke noget problem for mig at flå ud! 

Og så var det ellers bare i gang med den lyserøde maling! Jeg var heldig at finde et flot pink tæppe, som jeg kunne lægge på gulvet og så eller fylde den nye butik med tøj! 

Hele sommeren vil vognen være at finde på det lille torv foran Turistinformationen på Ærøskøbing havn. Frem til sommerferien har jeg åbent torsdag, fredag og lørdag fra 11-17 andre dage hvis jeg har lyst ;-) I højsæsonen holder jeg åbent hverdag.

Vi ses! 

← Older Post


Comments


 • 301 Moved Permanently
  http://sape.ru
  More info!

  Joshuaantah on
 • Привет.
  Мое имя Марина.
  Познакомлюсь с мужчиной для встречи. Приеду к тебе на район или встримся у меня. Живу недалеко.

  Мои фотографии

  ArleneCam on
 • The blister is fluid filled and contains colonies of viruses and they happen to be in millions.

  The risk of recurrence is not affected by change in partner or psychiatric factors.

  research paper topics[/url]

  Life can get better just help make it happen by putting yourself in situations that might result in you meeting someone.

  you buy ventolin over the counter in america[/url]

  It is the main component of connective tissue and is found in large quantities in tendons, ligaments, skin, cartilage, bone, blood vessels, intestines, intervertebral discs, and in the cornea of the eye.

  fktrpr94f
  Urologist is the dr for prostate surgery and any other prostate problems (like enlarged prostate or prostatitis).

  saits on
 • Hello!
  Our service works 24/7 to provide students with writing help at any time they need it. We have a team of 2,897 writers across 40+ disciplines who are always ready to take your order. Even if your essay is due in a few hours, you can count on us. We can craft a compelling, 100% unique essay in as little as 3 hours.

  http://freeline.ru/forum/viewtopic.php?f=7&t=957925

  write my essay help
  essay writing service forum

  Stephencleah on
 • yFSAHzbUlWeEM

  gzXWbZiua on


Leave a comment