Søg

Den nye Sommer Shop

Posted by on

Pyha... der skulle en del knofedt til for at omdanne 80'er campingvognen til noget der kunne ligne en butik! Men med hjælp fra familien lykkedes det! 

 

Jeg har gået og kigget efter et butikslokale i Ærøskøbing, men det er svært at få fat i, så jeg besluttede at lave min egen butik i stedet. Jeg søgte efter en gammel campingvogn, gerne fra 80'erne da de typisk er rummelige og mere firkantede end de helt gamle. Jeg ville heller ikke kunne nænne at ødelægge en helt gammel vogn, men det hvide plastik laminat som denne vogn var bygget op af, var det ikke noget problem for mig at flå ud! 

Og så var det ellers bare i gang med den lyserøde maling! Jeg var heldig at finde et flot pink tæppe, som jeg kunne lægge på gulvet og så eller fylde den nye butik med tøj! 

Hele sommeren vil vognen være at finde på det lille torv foran Turistinformationen på Ærøskøbing havn. Frem til sommerferien har jeg åbent torsdag, fredag og lørdag fra 11-17 andre dage hvis jeg har lyst ;-) I højsæsonen holder jeg åbent hverdag.

Vi ses! 

← Older Post Newer Post →