Rhinstens Brocher

Den nye Sommer Shop

Posted by on

Pyha... der skulle en del knofedt til for at omdanne 80'er campingvognen til noget der kunne ligne en butik! Men med hjælp fra familien lykkedes det! 

 

Jeg har gået og kigget efter et butikslokale i Ærøskøbing, men det er svært at få fat i, så jeg besluttede at lave min egen butik i stedet. Jeg søgte efter en gammel campingvogn, gerne fra 80'erne da de typisk er rummelige og mere firkantede end de helt gamle. Jeg ville heller ikke kunne nænne at ødelægge en helt gammel vogn, men det hvide plastik laminat som denne vogn var bygget op af, var det ikke noget problem for mig at flå ud! 

Og så var det ellers bare i gang med den lyserøde maling! Jeg var heldig at finde et flot pink tæppe, som jeg kunne lægge på gulvet og så eller fylde den nye butik med tøj! 

Hele sommeren vil vognen være at finde på det lille torv foran Turistinformationen på Ærøskøbing havn. Frem til sommerferien har jeg åbent torsdag, fredag og lørdag fra 11-17 andre dage hvis jeg har lyst ;-) I højsæsonen holder jeg åbent hverdag.

Vi ses! 

← Older Post


Comments


 • WordPress тема[/url] – Yoast WordPress SEO Premium плагин, Astra Pro WordPress тема
  Davidinoxy on
 • vLwKYtoVNlHOqk

  NsJeMGAwlYIuH on
 • QErSoNedtusqbf

  LkRaNZJm on
 • Приветики.
  Меня зовут Катя.
  Познакомлюсь с мужчиной для встречи. Приеду к тебе на район или встримся у меня. Живу недалеко.

  Давай дружить?!

  ArleneCam on
 • Предлагаем пройти тест ДНК (DNA) на 28 показателей по раку.
  Не всем известно, что каждый 500 человек в мире заболевает, а каждый 853 умирает от онкологических заболеваний. Каждые 5 секунд в мире кто-то заболевает сахарным диабетом, а каждые 7 секунд кто-то умирает от этой болезни. Очень много людей в мире страдают от не объяснимых патологий, и врачи перебирают диагноз за диагнозом, не имея на руках нашего теста, который бы им действительно помог.
  Всем известно, что один день лечения от рака, на последних стадиях, обходится человеку в хорошей клинике не менее 3000$ в день, а в Европейских клиниках – тесты от рака стоят от 1000 – 3000Евро.
  Мы же собрали все самые страшные болезни в одном тесте и сделали цену доступной для любого человека.
  https://is.gd/hJMOHm

  testdnk on


Leave a comment