ELSE SCHNEIDER I MEDIERNE
Vi er heldige! I denne måned er vi omtalt i flere magasiner. Både Magasinet RUM og de nyeste skud på stammen af indretningsmagasiner LOPPE DELUXE og i aften bliver vi endda også vist på TV2. Mere om alt det, på dette indlæg.....

Så er det i aften kl 20.50 på TV2, at Lise fra Vintage415 og jeg kan opleves på slap line i kampen mod Hold Vest!
Vi bliver sluppet løs på et loppemarked i Ballerup med 4.000 kr på lommen. På to timer skal vi købe ind for pengene og i løbet af de næste 14 dage sælge varerne igen -og helst med en bedre fortjeneste end Hold Vest! 

 

For at skabe blikfang og tiltrække mange mennesker vælger vi at tage min vintage campingvogn med ind på Kgs. Nytorv en lørdag i august og sælge løs af vores indkøb.
Det vakte opsigt med den fine gamle campingvogn lige foran D'Angleterre!!!

Om vi vinder? Det må I se i aften! 

 

LOPPE DELUXE MAGASIN
I forbindelse med den nye sæson Loppe Deluxe på TV2 er der udgivet et flot magasin med samme navn: LOPPE DELUXE.

Journalist Christina B. Kjeldsen og fotograf P. Wessel har været forbi for at høre mig fortælle om mit bedste vintagefund, nemlig den fine gamle campingvogn, som vi har med på Kgs. Nytorv.


I bladet fortæller jeg om GLAMPING!
Men hvad er Glamping? 
Ordet GLAMPING er sammensat af glamour og camping – så det siger vist alt..... Glamping er en luksuriøs form for camping. Her skal der ikke tænkes i praktisk tøj, plastickopper, plastictallerkner, eller andet letvægts udstyr! Her går vi all in og giver den fuld gas på luksus udstyr og tilbehør - på alt dekadent, glamourøst og blomstret!!!

 

 

Der skal ikke spares på krystalglas og kandelabre og der bliver da også af og til kigget lidt ekstra, når vi pakker ud og sidder og spiser med hvid dug og høje glas..... 

 

Magasinet RUM 
I Maj udgaven af indretnings magasinet RUM har de fokus på Living Room. I den forbindelse var Pernille Vest forbi min stue og få en snak om hvordan den er indrettet. 

 

Ligefor tiden er jeg rigtig glad for palmer og plys! For et lille års tid siden var vi heldige at få fingrene i den buede sofa og to matchende stole. Egentlig var de købt med henblik på butikken, men de blev kørt direkte hjem i stuen! Og der står de endnu! Til gengæld er den flotte flamingo nu kommet med ind i butikken. Den har pyntet fint hjemme ved mig, men det vil også være ærgerligt, hvis den går i stykker fordi en af ungerne kommer til at vippe til den. Nu nyder jeg den i butikken, så længe det varer!!! Tænker at det ikke kan vare længe før den bliver solgt! 

 

NYHEDER I WEBSHOPPEN

Vi har i løbet af de sidste dage lagt flere nyheder i webshoppen.
Se bl.a. denne fine plysstol med lækre frynser! 2.500kr 

SLUT