Søg

Vi er flyttet til Ærø

Posted by on

Endelig oprandt dagen midt i Juli, som familien og jeg havde ventet på længe! Nemlig den dag hvor vi kunne overtage vores fine hus i Ærøskøbing! 

Det har jo været en herlig sommer at flytte til Vandkants-Danmark i, og børnene har også badet stort set hele tiden. Stranden ligger 1 minut fra huset, så ønsket om en badetur kan hurtigt indfries. 

De første uger er gået med at komme på plads i huset og møde naboer. Have masser af sommergæster og lave mad. Her på øen bliver der dyrket de skønneste grøntsager, som vi køber ved vejboder eller får bragt til døren. 


Else Schneiders konto 

De to yngte børn er begyndt i hhv 1. og 7. klasse på Friskolen i Ærøskøbing kun 4 minutters gang fra vores hjem. Vi har brugt noget tid på at få dem godt igang og det virker til at de er faldet godt til. Der er i alt 105 elever på hele skolen for delt på 0-9. klasse. Og Willy har fået part på en flot hest, så han er lykkelig!!! 

Lige nu arbejder jeg på at få lagt alle de fine smykker og alt det lækre vintagetøj, som jeg har indkøbt på det sidste, i webshoppen. Jeg glæder mig til at kunne vise Jer alle de fine varer! 

Slut! 

← Older Post Newer Post →